Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

top header
In deze nieuwsbrief

- Nieuws: Administer onderdeel van MKB Finance
- Save the date: vrijdag 15 februari 2019
- Administratie en aangifte BTW 4e kwartaal 2018
- Afsluiting salarisadministratie 2018 - Werkkostenregeling
- Wat er verandert in 2019
- Vooraankondiging: Nieuwsbrief februari 2019


Nieuws: Administer onderdeel van MKB Finance

Allereerst de beste wensen voor 2019! Het team van Administer wenst u een mooi jaar toe. En het team van MKB Finance wenst u dat ook. Want wij zijn per 1 januari 2019 collega’s geworden!

Wij brachten u reeds op de hoogte via de onlangs gestuurde brief (bij de muismat):
7 januari
Synergie
Per 1 januari jl. is Administer onderdeel geworden van MKB Finance. Ik meld dat met gepaste trots en enthousiasme. Met MKB Finance kunnen we beter en voortvarender vooruit, met meer collega's en meer onlinetools. Wij zien overeenkomsten in onze visie, bedrijfscultuur en onze toegevoegde waarde als MKB-adviseurs in een dynamische markt. Door deze stap kunnen wij onze klanten beter bedienen. Wij verwachten nieuwe energie uit onze samenwerking en uit de synergie te putten. Wat ongetwijfeld gaat leiden tot mooie aanvullingen en verbeteringen.

Snelle verhuizing
Inmiddels zijn wij – vrij snel – verhuisd. Gezien onze jaarlijkse drukte die in januari altijd aanvangt, zijn wij op 31 december jl. bij MKB Finance ingetrokken, gehuisvest op Landzigt 16-20 in Utrecht-De Meern. Daar zijn wij intussen alweer druk aan het werk, en daar willen wij u vanaf heden hartelijk ontvangen.

Onveranderd
Wat onveranderd blijft: U kunt van ons dezelfde expertise en toewijding verwachten, zoals u gewend bent. Ook de werkwijze en het directe contact met ons blijft vertrouwd en ongewijzigd.

Wij zien uit naar een mooi 2019, en wensen u hetzelfde!

Namens het team van Administer en MKB Finance,

Handtekening Diana
Lijn
Save the date: vrijdag 15 februari 2019

Onze gebruikelijke nieuwjaarsborrel in januari verschuiven we dit keer naar februari. Dan willen wij u graag voorstellen aan onze nieuwe collega’s. Ook proosten wij dan graag met elkaar op deze nieuwe samenwerking. Wij maken er graag een speciale bijeenkomst van. Later deze maand ontvangt u een persoonlijke uitnodiging van ons. Maar voor nu alvast: Save the date: vrijdag 15 februari 2019! 7 januari
Lijn
Administratie en aangifte
BTW 4e kwartaal 2018


Het jaar 2018 is inmiddels twee weken voorbij, en daarmee is het tijd om de administratie bij te werken en de aangifte BTW over het 4e kwartaal 2018 in te dienen (en te betalen).

Indien wij voor u de administratie en/of aangifte BTW verzorgen, ontvangen wij uw administratie graag op korte termijn. Levert u aan via een cloud-oplossing? Zorg dan dat alle gegevens klaar staan in de afgesproken folders.

Let op: Bepaalde BTW-regelingen dienen per jaar te worden toegepast. Wij verzoeken u daarom vriendelijk doch met nadruk tijdig aan te leveren, zodat wij voor u met gepaste nauwkeurigheid de administratie 2018 en de laatste aangifte BTW over 2018 kunnen verzorgen.
7 januari
Lijn
Afsluiting salarisadministratie 2018 - Werkkostenregeling

Had u personeel in 2018 of bent u DGA? Dan is Ronald van der Maarel van Salarisbalie komende tijd druk bezig uw salarisadministratie 2018 af te sluiten. Dat geldt tevens voor de Werkkostenregeling (WKR). Denkt u eraan om Ronald het checklistje (WKR) terug te mailen? En mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd contact met hem opnemen. Hij helpt u graag! marieke
Lijn
Wat er verandert in 2019
Vanaf 1 januari 2019 kunt u te maken krijgen met wijzigingen in wetten en regelingen. Uit het Belastingplan 2019 hebben wij – speciaal voor u – de belangrijkste wijzigingen op een rijtje gezet (in normaal Nederlands). Klik hier voor de Administer special .
Tips
Lijn
Vooraankondiging: Alles over jaarrekening en aangiften 2018

Voor verreweg de meesten van u hebben wij de jaarrekeningen en aangiften over het jaar 2017 reeds afgerond. En dat is maar goed ook, want binnenkort ontvangt u de uitnodiging voor het indienen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting over het jaar 2018.

In de volgende nieuwsbrief zullen wij u over alle ins-en-outs informeren. Verschijningsdatum: 1e week van februari 2019.

7 januari
Footer
 
Administer (onderdeel van MKB Finance)
Landzigt 16-20 | 3454 PE Utrecht-De Meern
Telefoon: 030 – 820 12 50


Logo Administer
Footerlijn www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Twitter Facebook Linkedin
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier