Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk hem dan online.

top header
 
In deze nieuwsbrief

- Terugblik jubileumborrel 12,5 jaar MKB Finance
- Administratie en aangifte BTW 1e kwartaal 2019
- Over de jaarrekening en aangifte 2018
- Vooraf ingevulde aangifte: code graag doorsturen!


Terugblik jubileumborrel 12,5 jaar MKB Finance
Mede door ons jubileum en door de toevoeging van Administer zijn de eerste drie maanden voorbij gevlogen! De laatste jaarstukken over 2017 zijn bijna allemaal de deur uit. En de eerste jaarrekeningen en aangiften over 2018 zijn ook al weer gemaakt. Daarnaast zijn we druk met leuke nieuwe activiteiten bij de klanten. Kortom, genoeg werk aan de winkel!

Deze maand is het weer BTW-maand en ligt de nadruk weer even op de kwartaaldministraties en de aangiften BTW. Zo ook in deze nieuwsbrief.

Graag werpen we nog even een terugblik op ons jubileum. Wat een mooie en bijzondere middag was vrijdag 15 februari! Zeker 70 gasten hebben samen met ons het 12,5-jarig jubileum van MKB Finance gevierd. De uitspanning Bij Goes bleek de perfecte locatie voor een ontspannen middag om ons jubileum te vieren, om Administer te verwelkomen bij MKB Finance en om op een leuke manier iets te vertellen over Robotic accounting. Wij hebben genoten, gekletst en gelachen. En een pril voorjaarszonnetje was ons ook gegeven. Wij sloten de dag af met een gezamenlijk diner met alle medewerkers en hun gezin.

Kortom, het was een dag waarop wij hadden gehoopt, mede dankzij jullie aanwezigheid. Dank voor de mooie herinnering!

Bijgaand een mooie terugblik in beeld, gemaakt en gekregen van een van onze klanten: Sigfrid van Driel van Senzie.Werkt de video niet goed? Bekijk hem dan online.

Namens het team van MKB Finance,

Handtekening Diana
Lijn
Administratie en aangifte BTW
1e kwartaal 2019


Het 1e kwartaal is bijna voorbij, dus tijd om de administratie bij te werken en de aangifte BTW in te dienen (en te betalen).

Indien wij voor u de administratie en/of aangifte BTW verzorgen, wilt dan uiterlijk 10 april de stukken digitaal klaarzetten, in Yuki, Dropbox, Google Drive of andere cloud-oplossing? Dan kunnen wij uw administratie op tijd bijwerken, zodat u probleemloos voor 30 april kunt betalen. Levert u nog een administratiemap aan? Dan zien wij u binnenkort graag met administratiemap.
7 januari
Lijn
Over de jaarrekening en aangiften 2018

Inmiddels zijn wij druk aan de gang met de jaarrekeningen en aangiften over 2018. In de vorige nieuwsbrief gaven wij u reeds uitgebreid alle ins-en-outs over:

- Collectief uitstel
- Gespreide planning
- Aanlevering gegevens
- Checklist
- Verwachte aanslag 2018
- Verwachte aanslag 2019
- Vooraf ingevulde aangifte 2018

We noemen het niet voor niets de belangrijkste nieuwsbrief van het jaar! Heeft u die gemist? Of wilt u e.e.a. nog nalezen? Klik hier om de nieuwsbrief alsnog te lezen.
Jaarrekening
Lijn
Vooraf ingevulde aangifte: code graag doorsturen!

De vooraf ingevulde aangifte is beschikbaar, en daar maken wij graag gebruik van. Uiteraard alleen met uw toestemming. Voor al onze klanten vragen wij een code aan om deze te mogen downloaden. Deze code ontvangen wij graag van u. Dus mocht u eerdaags een brief ontvangen van de Belastingdienst, stuurt u het dan door? Mag via de post of via de e-mail!Tips
MKB Finance   ●   Landzigt 16-20   ●   3454 PE DE MEERN
Tel: 088 - 44 66 000   ●   www.mkbfinance.com
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier