Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

top header
In deze nieuwsbrief

- Kwartaalborrel donderdag 4 oktober 2018
- Speciaal voor u: uit het Belastingplan 2019
- Interne verhuizing
- Administratie en aangifte BTW 3e kwartaal 2018
- Is uw administratie al online?
- Over de jaarrekening en aangifte 2017
- Publicatiestukken BV's uiterlijk 1 november ingediend


Kwartaalborrel
Terwijl ik deze tekst schrijf, geniet ik in het nazomerzonnetje nog wat na van afgelopen dagen: ik heb mijn 50e verjaardag goed gevierd. Zowel op kantoor als in privé heb ik genoten van deze mijlpaal en heb ik menig taartje gegeten. Time flies!

Ook in andere opzichten vliegt de tijd: het 3e kwartaal is bijna afgelopen. Kwartaalborreltijd dus! We verschuiven de borrel van het dakterras weer naar binnen, naar het souterrain van ons pand! Wanneer?

Klok
donderdag 4 oktober 2018 van 17.00 uur tot 19.00 uur

Het zou gezellig zijn als we elkaar weer zien!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana

Laat even weten of u komt!

     

Lijn
Speciaal voor u: uit het
Belastingplan 2019


Traditiegetrouw is op Prinsjesdag 2018 uiteraard de Troonrede voorgelezen, maar ook de Miljoenennota en het Belastingplan 2019 gepresenteerd. Uit het Belastingplan 2019 hebben wij – speciaal voor u – de belangrijkste wijzigingen op een rijtje gezet (in normaal Nederlands).

  • Belastingplan 2019, speciaal voor u: zie Administer special
  • Miljoenennota, samenvatting door minister Hoekstra: video
  • Miljoenennota, visueel in beeld gebracht: grafieken
  • Belangrijkste maatregelen Prinsjesdag: tekst
Administer special
Grafieken
Lijn
Interne verhuizing

Ter informatie: Afgelopen 1 september zijn wij verhuisd naar nummer 30. Ruimte 24 werd ons een maatje te groot, mede door digitalisering van onze dossiervorming, van uw administratie en van ons archief. Een praktische en eenvoudige verhuizing, want onze ruimte bevindt zich op dezelfde gang, en we kijken nu uit op het centrum en station Vaartsche Rijn.

Graag verzoeken wij u ons adres aan te passen in: Vondellaan 30, 3521 GH Utrecht. Let op: ook een andere postcode!
7 januari
Lijn
Administratie en aangifte BTW 3e kwartaal 2018

Het 3e kwartaal is bijna voorbij, dus tijd om de administratie bij te werken en de aangifte BTW in te dienen (en te betalen).

Indien wij voor u de administratie en/of aangifte BTW verzorgen, wilt dan uiterlijk maandag 9 oktober de stukken digitaal klaarzetten, in Dropbox, Google Drive of andere cloud-oplossing? Dan kunnen wij uw administratie op tijd bijwerken, zodat u probleemloos voor 31 oktober kunt betalen. Levert u nog een administratiemap aan? Dan zien wij u graag met administratiemap op de borrel! Andere borrelgasten kunnen volstaan met een glimlach ;-)
Jaarrekening
Lijn
Is uw administratie al online?

Is uw administratie nog niet online (en -realtime)? Dan is het 4e kwartaal een moment om dat te regelen! Wij gaan samen met u ervoor zorgen dat facturen, bonnen en bank direct in uw administratie worden ingelezen. Via een app kunt u scannen en krijgt u continue inzicht in uw administratie. Kortom: gemak, tijdbesparing, inzicht en volledigheid. Andere klanten zijn al enthousiast. En ik weet zeker dat u er ook blij van wordt!

Uw relatiebeheerder overlegt graag met u dit najaar hoe we het gaan aanpakken, want geen enkele klant is natuurlijk hetzelfde ;-). Dus er zijn uiteraard keuzes. Maar wel met hetzelfde doel: vanaf volgend boekjaar ook uw administratie 3.0!


Tips
Lijn
Over de jaarrekening en aangifte 2017

Er zijn klanten voor wie - zoals in overleg gepland - de jaarrekening en aangiften 2017 nog op de planning staat. Geen probleem, want wij hebben voor u collectief uitstel geregeld. Dit houdt in dat de uiterste inleverdatum voor de aangiften inkomstenbelasting is uitgesteld tot 1 mei 2019. Ons streven is minder ver in de tijd: Uiterlijk 31 december 2018 willen wij alle aangiften hebben ingediend.

Meer informatie over de jaarrekening en de aangifte 2017? Klik hier voor de speciale nieuwsbrief. Of bel ons!
Jaarrekening
Lijn
Publicatiestukken BV's uiterlijk
1 november ingediend


Voor de aangiften vennootschapsbelasting gelden dezelfde genoemde data als hierboven. Voor de publicatiestukken van BV's geldt echter een eerdere datum, namelijk 1 november. Een kleine uitdaging, want dat betekent dat wij de laatste jaarrekeningen voor BV's in deze BTW-maand zullen moeten afronden. We gaan ervoor! Jaarrekening
Footer
 
Administer BV
Vondellaan 30 | 3521 GH Utrecht
T 030 – 820 12 50 | F 030 – 820 12 58


Logo Administer
Footerlijn www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Twitter Facebook Linkedin
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier