Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

top header
In deze nieuwsbrief

- Zomerse kwartaalborrel op het dakterras!
- Personalia: nieuwe baan, gezinsuitbreiding
- Zomervakantie, administratie en BTW 2e kwartaal
- Zomerse openingstijden
- In de herhaling: Informatie over de jaarrekening en aangifte 2017


Uitnodiging kwartaalborrel op het dakterras!
Het tweede kwartaal is bijna ten einde! Afgelopen maanden hebben al behoorlijk wat klanten hun jaarrekening en aangiften over 2017 ontvangen. Maar volgende maand is weer een BTW-maand en ligt de nadruk weer even op de kwartaaladministraties en aangiften BTW. En een BTW-maand luiden wij traditiegetrouw in met een borrel!

Graag laten wij u kennismaken met die andere leuke klanten en relaties uit ons netwerk, tijdens onze gezellige kwartaalborrel! En net als vorig jaar houden wij onze zomerse kwartaalborrel heerlijk buiten. Wanneer?

Klok
Dinsdag 3 juli 2018 van 16.30 uur tot 19.00 uur

Het dakterras, met geweldig uitzicht over het mooie Utreg, bevindt zich in het zusterpand naast ons – bedrijvencentrum Rudolf Magnus!

Wij stellen het op prijs als u via deze button laat weten of u komt.

     

Tot dinsdag!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana
Lijn
Personalia: nieuwe baan, gezinsuitbreiding

Onze vrolijke collega Fatiha Imoula heeft ons na 7,5 jaar verlaten. Halverwege juni is zij aan de slag gegaan bij de Gemeente Amersfoort. Wij wensen Fatiha het allerbeste voor de toekomst. Fatiha zal ook op de zomerborrel aanwezig zijn, zodat u ook de gelegenheid hebt om haar persoonlijk succes te wensen.

Leuk nieuws is dat onze collega Rob Erkelens 6 juni jl. vader is geworden van een (tweede) zoon: Kjeld. Kjeld en zijn moeder maken het goed. En Rob ook.
7 januari
Lijn
Zomervakantie, administratie en aangifte BTW Q2 2018

Dit jaar begint de zomervakantie voor sommigen al op 7 juli. Grote kans dat u dus in juli al op vakantie gaat, zeker als u schoolgaande kinderen heeft. Goed als we de planning in juli concreet met elkaar afstemmen! Want ook dit kwartaal willen we er zeker van zijn dat uw administratie en aangifte BTW tijdig kunnen worden gedaan. Zorgt u dat de administratie begin juli op orde is, in Dropbox of in uw administratiemap?

Houd ook rekening dat de BTW dient te worden betaald vóór 31 juli 2018.
Jaarrekening
Lijn
Zomerse openingstijden

De zomervakantie komt er aan! En dat betekent heerlijk bijkomen van gedane zaken. Even geen jaarrekeningen, aangiften en administraties; alleen maar familie, zon, rust en vrije tijd. Door spreiding van onze vakanties is het kantoor gedurende de vakantie gewoon ‘open’! Weliswaar met een kleinere bezetting in augustus en september, maar toch… Dus mocht u vragen hebben: Ook in de zomer zijn wij gewoon bereikbaar. Wij wensen u een zorgeloze zomer!

Tips
Lijn
Over de jaarrekening en aangifte 2017

Inmiddels zijn wij druk aan de gang met de jaarrekeningen en aangiften 2017. De vorige nieuwsbrief gaf u reeds uitgebreid alle ins-en-outs over:

- Collectief uitstel
- Gespreide planning
- Aanlevering gegevens
- De verwachte aanslag 2017
- De voorlopige aanslag 2018

We noemen het niet voor niets de belangrijkste nieuwsbrief van het jaar! Heeft u die gemist? Klik hier om de nieuwsbrief alsnog te lezen.
Jaarrekening
Footer
 
Administer BV
Vondellaan 30 | 3521 GD Utrecht
T 030 – 820 12 50 | F 030 – 820 12 58


Logo Administer
Footerlijn www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Twitter Facebook Linkedin
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier