Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

top header
In deze nieuwsbrief

- Gelukkig Nieuwjaar!
- Nieuwjaarsborrel donderdag 11 januari 2018
- Administratie en aangifte BTW 4e kwartaal 2017
- Handig: alles op een rijtje!
- Afsluiting salarisadministratie 2017 - Werkkostenregeling
- Wat er verandert in 2018
- Vooraankondiging: Alles over jaarrekening en aangiften 2017
- In het nieuws: “Je bedrijf is niet je pensioen”


Gelukkig Nieuwjaar!

Allereerst de beste wensen voor 2018! Iedereen van Administer wenst u een mooi jaar toe. Hopelijk heeft u genoten van afgelopen dagen. Dan kan 2018 beginnen: laten we er zakelijk en privé een mooi jaar van maken!

Nieuwjaarsborrel
Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze Nieuwjaarsborrel op donderdag 11 januari a.s. Proost met ons en anderen op het nieuwe jaar, deel uw goede voornemens, vertel welke kansen u wilt benutten in 2018 of kom gewoon voor de gezelligheid.

Wanneer?

donderdag 11 januari 2018 van 17.00 uur tot 19.00 uur.
Klok

Wij stellen het op prijs als u via deze button laat weten of u komt.

     

Tot donderdag!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana
Lijn
Administratie en aangifte BTW
4e kwartaal 2017


Het jaar 2017 is voorbij, en daarmee is het tijd om de administratie bij te werken en de aangifte BTW over het 4e kwartaal 2017 in te dienen (en te betalen).

Indien wij voor u de administratie en/of aangifte BTW verzorgen, ontvangen wij uw administratie uiterlijk 10 januari 2018. Levert u aan via een cloud-oplossing? Zorg dan dat alle gegevens uiterlijk 10 januari 2018 klaar staan in de afgesproken folders.

Let op: de werkzaamheden in januari vergen altijd wat meer tijd, aangezien sommige BTW-regelingen per jaar dienen te worden toegepast. Wij verzoeken u daarom vriendelijk doch met nadruk tijdig aan te leveren, zodat wij voor u met gepaste nauwkeurigheid de administratie 2017 en de laatste aangifte BTW over 2017 kunnen verzorgen.
7 januari
Lijn
Handig: alles op een rijtje!

Wij hebben graag – net als u – alles op een rijtje. Daarom hebben wij alle linkjes die u gebruikt voor uw administratie op een rijtje gezet. Speciaal voor u! Klik hier om naar deze speciale klantenpagina te gaan.

Op deze klantenpagina treft u dus linkjes naar de inlogpagina’s van uw boekhoudprogramma, Salarisbalie, Nextens en Belastingdienst. Voor uw gemak hebben we nog wat extra’s toegevoegd: Bekijk ze eens allemaal!
7 januari
Lijn
Afsluiting salarisadministratie 2017 - Werkkostenregeling

Had u personeel in 2017 of bent u DGA? Dan is Ronald van der Maarel van Salarisbalie komende tijd druk bezig uw salarisadministratie 2017 af te sluiten. Dat geldt tevens voor de Werkkostenregeling (WKR). Denkt u eraan om Ronald het checklistje (WKR) terug te mailen? En mochten er vragen zijn, dan kunt u altijd contact met hem opnemen. Hij helpt u graag! marieke
Lijn
Wat er verandert in 2018

Vanaf 1 januari 2018 kunt u te maken krijgen met wijzigingen in wetten en regelingen. De belangrijkste veranderingen zijn onderverdeeld in 9 thema’s. Klik op een thema en lees wat er voor u kan veranderen.

Lees wat er voor u kan veranderen.

Een korte samenvatting
vindt u hier (video).

Tips
Lijn
Vooraankondiging: Alles over jaarrekening en aangiften 2017

Voor verreweg de meesten van u hebben wij de jaarrekeningen en aangiften over het jaar 2016 reeds afgerond. En dat is maar goed ook, want binnenkort ontvangt u de uitnodiging voor het indienen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting over het jaar 2017.

In de volgende nieuwsbrief zullen wij u over alle ins-en-outs informeren. Verschijningsdatum: 1e week van februari 2018.

7 januari
Lijn
In het nieuws: “Je bedrijf is niet je pensioen”

Samen met 4 andere financiële dienstverleners uit Utrecht sprak Diana Stout over financiering in de december-editie van het blad Ondernemersbelang. Wellicht heeft u het artikel al gelezen, maar anders kunt u het artikel hier alsnog lezen.

In het nieuws
Footer
 
Administer BV
Vondellaan 30 | 3521 GD Utrecht
T 030 – 820 12 50 | F 030 – 820 12 58


Logo Administer
Footerlijn www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Twitter Facebook Linkedin
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier