Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

top header
In deze nieuwsbrief

- Van 11 tot 20 december: De eindejaarstips 10-daagse
- Eindejaarstips Administer
- Kantoortijden: Administer in december 2018
- Cadeautje: de muismat!
- Fijne feestdagen!


Van 11 tot 20 december:
De eindejaarstips - 10 daagse


Gut, het is alweer december, en de feestdagen komen er weer aan. En in het kielzog: de jaarafsluiting van uw onderneming. Bent u klaar voor volgend jaar?

Waarschijnlijk nog niet. U heeft vast allerlei to-do-lijstjes: cadeaus, menu's, boodschappen, schoolactiviteiten. En dan hebben wij ook nog een lijst met eindejaarstips voor u!

Net als vorig jaar pakken we het wel heel praktisch aan: wij houden een eindejaarstips 10-daagse! Tussen 10 en 20 december nemen wij graag de eindejaarstips met u door. Op een moment van uw keuze! Een lijst met fiscale tips doornemen samen met uw adviseur gaat sneller en doelgerichter. Daarnaast vinden wij het ook heel prettig om zeker te weten dat u daadwerkelijk klaar bent voor volgend jaar.

Dus leest u de eindejaarstips even door, geef aan hoe u contact met ons wilt, en dan overleggen wij samen of er nog wat moet gebeuren.

Verder hebben we nog enkele andere wetenswaardigheden voor u. Lees die ook even door!

En heeft u verder nog vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief, of iets specifieks? Vraag het ons, wij helpen u graag! Dan kunt u daarna ontspannen en met volle overgave van de feestdagen genieten!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana

Lijn
Eindejaarstips 10-daagse: Hoe hebben wij contact met u?

Wij streven ernaar iedereen te bereiken, tenzij u het niet nodig acht. Het zou dus prettig zijn als u via onderstaande buttons wilt reageren.


Tips
Button Fijn, ik word graag gebeld tussen 10 en 20 december
 
Button Fijn, ik word graag gemaild tussen 10 en 20 december
 
Button Ik bel jullie tussen 10 en 20 december
 
Button Ik lees de eindejaartips door, en als ik vragen heb, neem ik zelf contact op
 
Button Ik lees de eindejaartips door, en ik kom er zelf wel uit (denk ik)
 

Lijn
Kantoortijden: Administer in
december 2018
Wij kunnen ons voorstellen dat de afsluiting van het boekjaar leidt tot vragen of overleg. Daartoe zijn wij u natuurlijk graag van dienst. Wij maken u erop attent dat wij tussen Kerst en Oudjaar in beperkte mate aanwezig zijn. Maar de rest van de maand december kunt u op ons rekenen! Cijfers
Lijn
Cadeautje: de muismat 2019-2020

Daar is ie weer! Onze muismat begint een echte klassieker te worden en is bijna niet meer weg te denken op menig bureau. Het is leuk te zien dat een gadget van Administer voor velen van u inmiddels een vast kantooritem is geworden. We krijgen zelfs om het jaar berichten dat ‘onze muismat binnenkort op is’. Dus verblijden wij u binnenkort graag weer met de inmiddels-alom-bekende-muismat-met-mooie-afbeelding-en-o-zo-handige-kalender-met-weeknummers-en-belangrijke-data. 7 januari
Lijn
Fijne feestdagen!

Hierbij willen wij u fijne feestdagen wensen, en een gelukkig 2019. Wij hopen dat het jaar 2019 zal brengen, wat u ervan hoopt, wat u ervan verwacht, maar vooral: wat u ervan maakt! De beste wensen van Diana, Rob, Koos, Paul en Ronald. Belastingdienst
Lijn
Footer
 
Administer BV
Vondellaan 30 | 3521 GD Utrecht
T 030 820 12 50 | F 030 820 12 58


Logo Administer
Footerlijn www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Twitter Facebook Linkedin
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier