Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

Top Header
In deze nieuwsbrief

- Kwartaalborrel donderdag 6 oktober 2016
- Administer 3.0
- Administratie en aangifte BTW 3e kwartaal 2016
- Over de jaarrekening en aangifte 2015
- Miljoenennota 2017

Tussenstuk
Uitnodiging kwartaalborrel
Het is weer tijd voor onze gezellige kwartaalborrel! Graag laten wij u kennismaken met die andere leuke klanten en relaties uit ons netwerk! Wanneer?

donderdag 6 oktober 2016
van 17.00 uur tot 19.00 uur.


Borrel

En als u dan toch bij ons langskomt: neem dan gelijk de administratiemap, wat nagekomen stukken of gegevens voor de jaarrekening en/of aangifte inkomstenbelasting mee!

Wij stellen het op prijs als u via deze button laat weten of u komt.

Ik ben erbij    Ik kom misschien    Ik ben er niet bij

Tot dan!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana
Tussenstuk
Administer 3.0

Even een update waar wij (nu nog achter de schermen) mee bezig zijn: project Administer 3.0. Zo hebben we het dit traject inmiddels genoemd.

Wij zijn momenteel de vele ICT-mogelijkheden aan het onderzoeken op administratief vlak, en welke combinatie(s) en koppelingen het meest efficiënt, informatief en toekomstbestendig zijn voor u. Enkele voorbeelden: online-realtime administratie, continue inzicht in uw gegevens via een app, scannen met de smartphone en direct versturen naar uw administratie, een bankkoppeling, online accordering van de aangiften.

Mooie ontwikkelingen allemaal en dus een boeiend en inspirerend traject, waar wij u graag stap-voor-stap in gaan betrekken. Wordt vervolgd!
Administer 3.0
Tussenstuk
Administratie en aangifte BTW 3e kwartaal 2016

Het 3e kwartaal is bijna voorbij, dus tijd om de administratie bij te werken en de aangifte BTW in te dienen (en te betalen).

Indien wij voor u de administratie en/of aangifte BTW verzorgen, ontvangen wij uw administratie uiterlijk op vrijdag 10 oktober. Dus kom gezellig naar onze borrel en neem uw administratiemap mee. Levert u aan via een cloud-oplossing? Zorg dan dat alle gegevens uiterlijk 10 oktober klaar staan in de afgesproken folders. En dan komt u gezellig zonder map naar de borrel!
Administratie en aangifte
Tussenstuk
Over de jaarrekening en aangifte 2015

Er zijn klanten voor wie wij - zoals in overleg gepland - de jaarrekening en aangifte 2015 nog moeten doen. Geen probleem, want wij hebben voor u collectief uitstel geregeld. Dit houdt in dat de uiterste inleverdatum is uitgesteld tot april 2017. Ons streven is minder ver in de tijd: Uiterlijk 31 december 2016 willen wij alle aangiften hebben ingediend.

Hiervoor ontvangen wij uw stukken liefst zoveel mogelijk digitaal. Dus als dat kan, graag! Voor ons aller gemak treft u nogmaals de link naar de checklist voor de aangifte inkomstenbelasting. Wij zien graag de (afgevinkte) checklist toegevoegd aan uw stukken. Bij voorkeur krijgen wij de stukken in volgorde van de checklist.

checklist

Meer informatie over de jaarrekening en de aangifte 2015? Klik hier voor de speciale nieuwsbrief. Of bel ons!

Jaarrekening
Tussenstuk
Miljoenennota 2017

Nederland is een sterk land in een kwetsbare wereld: We staan een stuk beter voor, de overheidsfinanciën zijn verbeterd en de economische groei zet door naar 1,7 procent in 2017. Het consumentenvertrouwen neemt toe en bedrijven durven weer te investeren. Dat is de strekking van het kabinetsbeleid bij de Miljoenennota 2017.

Hierdoor komen er meer belastingen binnen, zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting, waardoor de er 1,1 miljard beschikbaar is voor meer koopkracht en 1,5 miljard voor investeringen in veiligheid, onderwijs en zorg.

Klik op de infographic voor meer inzicht in de begroting.

infographic

Voor meer informatie: De miljoenennota 2017
Jeroen Dijsselbloem
Tussenstuk
Wist u dat….. Bijdrage van Salarisbalie

Salaris-app voor uw werknemers
Steeds meer werknemers gebruiken hem al: de gratis salaris app waarop je onder andere je salarisstroken kunt zien, verlof kunt aanvragen en declaraties kunt indienen. Uw medewerkers kunnen de Nmbrs® ESS app ook downloaden en gebruiken, ook als u nog geen gebruik maakt van de verlof- en declaratiemodule.

nmbrs

Download nu de Nmbrs® ESS app.

Log in met
salarisbalie.nmbrs.nl (zonder www ervoor!) Je toegekende gebruikersnaam (=e-mail adres) en je zelf gekozen wachtwoord. Hierna klik je op de groene button ‘controleren‘ en geef je twee keer een eigen gekozen toegangscode in.
Salarisbalie
Footer
Administer logo Twitter linkedIn Facebook Administer BV
Vondellaan 24
3521 GD Utrecht
Tel: 030 - 820 12 50 info@administerutrecht.nl www.administerutrecht.nl
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier