Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

Top Header
Bent u onze reddende engel?

We hopen van wel! We hebben voor het nieuwe kalenderjaar namelijk een serieus capaciteitstekort. En dat zien we natuurlijk graag bijtijds opgelost! Maar hoe leuk het ook is om te werken bij Administer, hoe interessant en boeiend onze klanten ook mogen zijn, en hoe veelzijdig ons vakgebied ook is: wij hebben onze nieuwe collega’s nog niet gevonden.

Vraag

En daarom doen wij een beroep op u: onze klanten en relaties. Als ambassadeurs weet u ons altijd aan te bevelen bij potentiele klanten en relaties die feilloos bij ons passen. Waarvoor dank! Blijkbaar weet u waar Administer voor staat, en wie de mensen zijn die er werken, want de matching met nieuwe klanten is super!

Dus onze vraag is nu: Kent u wellicht ook onze nieuwe collega’s? En wilt u hen voorstellen aan ons? Onze dank zal heel groot zijn.

Voor wat, hoort wat!

Komt de introducé daadwerkelijk in dienst, dan zetten wij de dank met plezier om in iets tastbaars! Voor uw goede daad/speurtocht, geven wij graag een heerlijk weekendje weg. U een zorgeloos weekend, omdat wij uit de zorgen zijn.

We zien de CV’s graag tegemoet!

Hartelijke groet,
Namens het team van Administer,

Handtekening Diana

Klik hier voor de vacature.
Footer
Administer logo Twitter linkedIn Facebook Administer BV
Vondellaan 24
3521 GD Utrecht
Tel: 030 - 820 12 50 info@administerutrecht.nl www.administerutrecht.nl
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier