Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

Top Header
In deze nieuwsbrief

- Kwartaalborrel op donderdag 7 april 2016
- Administratie en aangifte BTW 1e kwartaal 2016
- Over de jaarrekening en aangiften 2015 (met checklist)
- NL Doet? Wij deden mee!
- 5 april: bijeenkomst “Dag VAR, welkom Overeenkomst van Opdracht!”

Tussenstuk
Kwartaalborrel
De eerste drie maanden zijn bij ons voorbij gevlogen! En een behoorlijk aantal klanten hebben hun jaarrekening en aangiften voor 2015 al ontvangen. Maar komende maand is weer een BTW-maand en ligt de nadruk weer even op de kwartaaladministraties. En een BTW-maand luiden wij traditiegetrouw in met een borrel!

Hierbij nodigen wij u weer van harte uit voor onze gezellige kwartaalborrel. Graag laten wij u kennismaken met die andere leuke klanten en relaties uit ons netwerk! Wanneer?

Cijfers
donderdag 7 april 2016 van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Wij stellen het op prijs als u via deze button laat weten of u komt.

     

Tot volgende week donderdag!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana
Tussenstuk
Administratie en aangifte BTW 1e kwartaal 2016

Het 1e kwartaal is voorbij, dus tijd om de administratie bij te werken en de aangifte BTW in te dienen (en te betalen).

Indien wij voor u de administratiemap en/of aangifte BTW verzorgen, ontvangen wij uw administratie graag uiterlijk op donderdag 7 april. Dus kom gezellig naar onze borrel en neem uw administratiemap mee. Levert u aan via een cloud-oplossing? Zorg dan dat alle gegevens uiterlijk 7 april klaar staan in de afgesproken folders. En dan komt u gezellig zonder map naar de borrel!

Wij bellen of mailen elkaar uiteraard nog voor concrete afspraken. En vergeet niet de BTW te betalen vóór 30 april 2016.
Collectief uitstel
Tussenstuk
Over de jaarrekening en aangifte 2015

Inmiddels zijn wij druk aan de gang met uw jaarrekening en aangifte 2015. De vorige nieuwsbrief gaf u reeds alle ins-en-outs hierover. Twee punten lichten wij er nog even uit:

(1) Uitstel belastingaangiften 2015
Nogmaals ter geruststelling: Als wij voor u de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting verzorgen, hebben wij voor u collectief uitstel geregeld. Dit houdt in dat de uiterste inleverdatum is uitgesteld tot mei 2017. Zoals u weet is ons streven minder ver in de tijd: Uiterlijk 31 december 2016 willen wij alle aangiften hebben ingediend.

(2) Aangifte inkomstenbelasting en checklist
Wij ontvangen uw stukken liefst zoveel mogelijk digitaal. Dus als dat kan, graag! Voor ons aller gemak treft u nogmaals de link naar de checklist voor de aangifte inkomstenbelasting. Wij zien graag de (afgevinkte) checklist toegevoegd aan uw stukken. Bij voorkeur krijgen wij de stukken in volgorde van de checklist.Meer informatie over de jaarrekening en de aangifte 2015? Klik hier voor de nieuwsbrief van vorige keer. Of bel ons!
Planning
Tussenstuk
NL Doet? Wij deden mee!

Ondanks de grote drukte op ons werk, hebben wij vrijdag 11 maart wederom tijd vrijgemaakt om mee te doen met NL Doet, een landelijke vrijwilligersactie met een maatschappelijk karakter. Natuurlijk! Juist als het druk is, is het goed om iets geheel belangeloos voor anderen te doen. We hebben ons aangemeld bij woonzorgcentrum Voorhoeve in Utrecht om een wandeling (inclusief koffie met gebak in het park!) te maken met bewoners die gebonden zijn aan een rolstoel. Het was een zonnige dag, de bewoners hebben genoten!Jaarrekening
Tussenstuk


5 april: bijeenkomst “Dag VAR, welkom Overeenkomst van Opdracht!”


Onlangs organiseerde ondernemersvereniging ThinkTank Utrecht deze informatieve bijeenkomst, waarbij de presentatie werd verzorgd door Diana Stout en Annemieke Postema (van Maan Financieel Advies).

De belangstelling was vele malen groter dan de zaal, dus hebben wij (Diana en Annemieke) besloten om een tweede bijeenkomst te organiseren, op persoonlijke titel. Daartoe hebben wij de ‘teleurgestelde’ ondernemers reeds uitgenodigd, maar ook u bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn!

De bijeenkomst vindt plaats op:

dinsdag 5 april 2016 van 20.00 uur tot 21.30 uur (inloop 19.30 uur - borrel tot 22.30 uur)

Locatie: Auditorium van kantorengebouw Rudolph Magnus, Vondellaan 94 in Utrecht. Voor de catering vragen wij een kleine bijdrage van € 10.

Aanmelding is nog mogelijk tot maandag 4 april. Kort daarna volgt een bevestiging van deelname.
Dagvar


     

Tussenstuk
Footer
Administer logo Twitter linkedIn Facebook Administer BV
Vondellaan 24
3521 GD Utrecht
Tel: 030 - 820 12 50 info@administerutrecht.nl www.administerutrecht.nl
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier