Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

top header
In deze nieuwsbrief

- Van 12 tot 16 december: De eindejaarstips 5-daagse
- Eindejaarstips Administer
- Kantoortijden: Administer in december 2016
- Save the date: Nieuwjaarsborrel donderdag 12 januari 2017
- Heeft u uw account al geactiveerd op Mijn.Overheid.NL
- De nieuwe muismat in de maak!


Van 12 tot 16 december:
De eindejaarstips 5-daagse


We schijnen van de cijfertjes te zijn, maar geloof mij: zonder toelichtend verhaal en een goed advies betekenen cijfers niet zoveel. Dus vertellen wij graag wat die cijfers nu inhouden, wat u het beste zou kunnen doen en waar u zoal op moet letten. Zo ook met de eindejaarstips.

U weet inmiddels: de eindejaarstips is de laatste in een reeks van de 6 nieuwsbrieven, die wij jaarlijks versturen. Speciaal voor u als ondernemer: 4 kwartaalnieuwsbrieven, gericht op kwartaaladministratie en aangiften BTW, eentje in februari omtrent de jaarstukken en tenslotte eentje in december, met de eindejaarstips om het jaar goed af te sluiten. Helder, overzichtelijk, pragmatisch en heel (klant)gericht.

Dit jaar pakken we het wel heel praktisch aan: wij houden een eindejaarstips 5-daagse! Van 12 tot 16 december nemen wij graag de eindejaarstips met u door. Op een moment van uw keuze! Een lijst met fiscale tips doornemen samen met uw adviseur gaat sneller en doelgerichter. Daarnaast vinden wij het ook heel prettig om zeker te weten dat u daadwerkelijk klaar bent voor volgend jaar.

Dus leest u de eindejaarstips even door, geef aan hoe u contact met ons wilt, en dan overleggen wij samen of er nog wat moet gebeuren.

Verder hebben we nog enkele andere wetenswaardigheden voor u. Lees die ook even door!

En heeft u verder nog vragen naar aanleiding van de nieuwsbrief, of iets specifieks? Vraag het ons, wij helpen u graag! Dan kunt u daarna ontspannen en met volle overgave van de feestdagen genieten!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana

Lijn
Eindejaarstips 5-daagse: Hoe hebben wij contact met u?

Wij streven ernaar iedereen te bereiken, tenzij u het niet nodig acht. Het zou dus prettig zijn als u via onderstaande links wilt reageren.

Button Fijn, ik word graag gebeld tussen 12 en 16 december
 
Button Fijn, maar ik word graag gemaild tussen 12 en 16 december
 
Tips
Button Ik bel jullie zelf tussen 12 en 16 december
 
Button Ik lees de eindejaartips door, en als ik vragen heb, neem ik zelf contact op
 
Button Ik lees de eindejaartips door, en ik kom er zelf wel uit (denk ik)
 Button
Lijn
Kantoortijden: Administer in december 2016
Wij kunnen ons voorstellen dat de afsluiting van het boekjaar leidt tot vragen of overleg. Daartoe zijn wij u natuurlijk graag van dienst. Wij maken u erop attent dat wij tussen Kerst en Oudjaar in beperkte mate aanwezig zijn. Maar de rest van de maand december kunt u op ons rekenen! Cijfers
Lijn
Save the date: Nieuwjaarsborrel donderdag 12 januari 2017

Jaarlijks toveren wij de eerste kwartaalborrel van het jaar om in een nieuwjaarsborrel. Graag zien wij u op donderdag 12 januari 2017 om 17 uur om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar. De officiële uitnodiging ontvangt u in het begin van 2017. Belastingdienst
Lijn
Heeft u uw account al geactiveerd op Mijn.Overheid.NL?

De overheid digitaliseert, en dat heeft zo zijn voordelen. Op Mijn.Overheid.NL kunt u uw account activeren met uw DigiD. Daarmee heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens die de diverse overheidsdiensten van u hebben, zoals de Belastingdienst, het Kadaster, het RDW, de Sociale Verzekeringsbank (SVB), het UWV en de gemeenten. Ook kunt u herinneringen instellen bv. als uw paspoort of rijbewijs bijna is verlopen. In het animatiefilmpje rechts wordt het nog verder uitgelegd. 7 januari
Lijn
De nieuwe muismat is in de maak!

Ja hoor, de eerste opmerkingen over het ‘aflopen’ van de oude muismat zijn ons alweer ter ore gekomen. Altijd leuk te horen dat wij al tijden dagelijks op uw bureau liggen. En wij kunnen u geruststellen: de nieuwe muismat is in de maak!

Tips

Footer
 
Administer BV
Vondellaan 24 | 3521 GD Utrecht
T 030 – 820 12 50 | F 030 – 820 12 58


Logo Administer
Footerlijn www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Twitter Facebook Linkedin
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier