Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer
Top Header
In deze nieuwsbrief

- Kwartaalborrel donderdag 8 oktober 2015
- Rob is weer terug!
- Administratie en aangifte BTW 3e kwartaal 2015
- Administratie in de cloud? Maak een backup!
- Over de jaarrekening en aangifte 2014
- Miljoenennota 2016
Tussenstuk
Kwartaalborrel

Het is weer tijd voor onze gezellige kwartaalborrel! Graag laten wij u kennismaken met die andere leuke klanten en relaties uit ons netwerk! Wanneer?

donderdag 8 oktober 2015
van 17.00 uur tot 19.00 uur
Collectief uitstel


Voor de scherpzinnigen onder u: Inderdaad, het is niet de eerste, maar de tweede donderdag van het kwartaal. Waarom? Simpel: wij gunnen onze klanten nog een (extra) weekend om de kwartaaladministratie te ordenen. Puur praktisch dus. Want zo zijn wij.

Komt allen! Dus ook als u geen administratiemap hoeft af te geven en/of stukken voor jaarrekening en aangiften.

Tot dan!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana

Wij stellen het op prijs als u via deze button laat weten of u komt.

     

Tussenstuk
Rob is weer terug!

Laten we met vrolijk nieuws beginnen: Rob is sinds een paar weken weer terug! De dames op kantoor zijn daar erg blij mee, kan ik u verzekeren. En u waarschijnlijk ook. Gelukkig heeft hij ons en het werk ook gemist.

Wij bedanken Irma (wederom) voor haar extra inzet, waardoor wij gezamenlijk al zijn werkzaamheden netjes konden overnemen en alle (harde) deadlines zijn gehaald. En wij bedanken u uiteraard voor uw begrip en geduld en voor het verschuiven van sommige werkzaamheden.
Collectief uitstel
Tussenstuk
Administratie en aangifte BTW 3e kwartaal 2015

Het 3e kwartaal is voorbij, dus tijd om de administratie bij te werken en de aangifte BTW in te dienen (en te betalen).

Indien wij voor u de administratie en/of aangifte BTW verzorgen, ontvangen wij uw administratie uiterlijk op vrijdag 9 oktober. Dus kom gezellig naar onze borrel en neem uw administratiemap mee.

Levert u aan via een cloud-oplossing? Zorg dan dat alle gegevens uiterlijk 9 oktober klaar staan in de afgesproken folders. En dan komt u gezellig zonder map naar de borrel!
Planning
Tussenstuk
Administratie in de cloud?
Maak een backup!


Steeds meer klanten hebben hun administraties digitaal, in een cloudoplossing, zoals Dropbox, Google drive, Moneybird. Dat is logisch (en wij juichen het toe), want uw eigen facturen zijn vaak opgemaakt in een facturatieprogramma of in Excel of Word, uw bankafschriften kunt u elektronisch downloaden en steeds meer inkoopfacturen ontvangt u ook al via de mail. Resteert alleen nog een paar bonnetjes om te scannen. De aangiften BTW krijgt u van ons ook via de mail, en daarmee is de administratie (nagenoeg) compleet.

De administratie moet wel 7 jaar toegankelijk blijven, bijvoorbeeld voor de Belastingdienst. Maar ook tussentijds zou u niet willen dat de administratie onbereikbaar is. Maak daarom geregeld (bv. eens per maand) een backup van uw administratie op een externe harde schijf.
Jaarrekening
Tussenstuk
Over de jaarrekening en aangifte 2014

Er zijn klanten voor wie wij - zoals in overleg gepland - de jaarrekening en aangifte 2014 nog moeten doen. Geen probleem, want wij hebben voor u collectief uitstel geregeld. Dit houdt in dat de uiterste inleverdatum is uitgesteld tot april 2016. Ons streven is minder ver in de tijd: Uiterlijk 31 december 2015 willen wij alle aangiften hebben ingediend.

Hiervoor ontvangen wij uw stukken liefst zoveel mogelijk digitaal. Dus als dat kan, graag! Voor ons aller gemak treft u nogmaals de link naar de checklist voor de aangifte inkomstenbelasting. Wij zien graag de (afgevinkte) checklist toegevoegd aan uw stukken. Bij voorkeur krijgen wij de stukken in volgorde van de checklist.Meer informatie over de jaarrekening en de aangifte 2014? Klik hier voor de speciale nieuwsbrief van februari 2015. Of bel ons!
Aangifte
Tussenstuk
Miljoenennota 2016

De Nederlandse economie doet het beter dan verwacht, maar niet goed genoeg. Dat is de kop op de site van de Belastingdienst. Eigenlijk wel gek: beter dan verwacht, maar niet goed genoeg. Hebben we dan de ambitie laag gesteld? Of zijn we toch nog ontevreden? Hoe het ook zij, de economie groeit in brede zin, want naast groei in investeringen groeien ook de consumentenbestedingen.

Een greep uit de voorgenomen maatregelen: De inkomstenbelastingtarieven voor de eerste drie schijven worden verlaagd, de schijven worden opgerekt, belastingvrij schenken voor de eigen woning wordt weer uitgebreid en
box 3 wordt vanaf 2017 anders belast.

Klik op de infographic voor meer inzicht in de begroting.Voor meer informatie: De miljoenennota 2016
Aangifte
Footer
 
Administer BV
Vondellaan 24 | 3521 GD Utrecht
T 030 820 12 50 | F 030 820 12 58


www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier