Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer
Top Header
Een mooie oplossing voor uw salarisadministratie

Met ingang van 1 januari 2016 brengt Administer uw salarisadministratie onder in het salarisprogramma van Salarisbalie.

Pilot

Voor de keuze van Salarisbalie gingen we niet over één nacht ijs. Dit najaar is een pilot gestart om te bepalen of deze salarissoftware een mooie oplossing is voor klanten die hun salarisadministratie via Administer doen. Als testcase hebben wij de salarisadministratie van een jarenlange, trouwe klant en uiteraard van onszelf uitgeprobeerd. En met succes: wij zijn unaniem tevreden.

Tussenstuk
Hoe het werkt

De verloning blijft in basis hetzelfde: mutaties worden verwerkt en u krijgt melding dat de verloning is gedaan. Het verschil is dat u geen documenten via e-mail ontvangt, maar dat u de salarisdocumenten in een online systeem kunt inzien. Desgewenst kunt u de salarisstroken en overige documenten downloaden (en/of printen). Salarisbalie heeft daarbij een hele prettige wijze van archiveren en opzoeken. Salarisbalie

Daarnaast heeft Salarisbalie nog veel meer functionaliteiten, zoals signaleringen (bv. einde contract, einde proeftijd, jubilea, verjaardagen) en de mogelijkheid van verlofregistratie.

Voordelen

Salarisbalie kent een groot aantal voordelen:

- Online Het systeem is altijd en overal via internet in te zien te zien
- Signaleringen Belangrijke data worden niet gemist
- Geen e-mail De bestanden komen dus niet per ongeluk in verkeerde handen
- Overzichtelijk Heldere indeling
- Digitaal archief Alle salarisdocumenten bij elkaar
- Verlofadministratie Zowel aanvraag en acceptatie als registratie
- Toegang administratiekantoor
- en nog veel meer
Tussenstuk
Wisseling van salarisadministrateur

Ronald van der Maarel is eigenaar van Salarisbalie. Wisseling van salarissoftware betekent dan ook een andere salarisadministrateur. Wij hebben jarenlang prettig samengewerkt met Yvonne van Rijnsoever. We zullen ook de laatste maanden, de afronding en de overdracht op dezelfde prettige manier afwikkelen. Na de gehele afronding van het salarisjaar 2015 zullen we aansluitend ook op een positieve wijze de samenwerking met Yvonne afsluiten. Salarisadministrateur
Tussenstuk
Toekomstgerichte keuze

De keuze voor Salarisbalie en dus de keuze voor Ronald van der Maarel is een bewuste keuze. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel de persoon als de software heel goed aansluit bij de dienstverlening die Administer nu en in de toekomst wil aanbieden aan haar klanten. Zo zal Ronald met plezier een actuele bijdrage leveren aan onze nieuwsbrief, en mede invulling willen geven aan seminars en webinars. De samenwerking zien wij dan ook als een logische stap in de verdergaande ontwikkelingen van onze support- en adviesdiensten. Toekomstige keuze
Tussenstuk
Introductie Ronald van der Maarel

Ronald van der Maarel is geen onbekende voor Administer. We hopen van harte dat ook u snel vertrouwd raakt met hem. Ronald en Diana hebben in het verleden jarenlang met elkaar samengewerkt bij Ernst & Young en die samenwerking was altijd uitermate goed. Wij verheugen ons er allebei op dat wij die samenwerking na zoveel jaar weer mogen oppakken.

Ronald heeft ruim twintig jaar salariservaring, waarvan twaalf jaar als zelfstandig ondernemer. Ronald is als Register Payroll Professional (RPP) ingeschreven in het Nirpa-register. Daarmee is Ronald gehouden – net als wij – aan de regels van Permanente Educatie en Beroepsethiek. Naast de vele mkb-ondernemers heeft Ronald ook enkele grote salarisklanten, zoals CoolBlue en DSM.

Kortom, een leuke, allround, ervaren en professionele salarisadministrateur.
Ronald van der Maarel
Tussenstuk
Uitnodiging speciale bijeenkomst

Om de introductie overgang en vooruitgang met een big bang te vieren, nodigen wij u graag uit voor de speciale bijeenkomst

‘Personeel en salarisadministratie’

Datum: Dinsdag 1 december 2015
Tijd: van 16.00 uur tot 18.00 uur

Sprekers op deze bijeenkomst zijn uiteraard: Diana Stout en Ronald van der Maarel. Tijdens deze bijeenkomst stellen wij u graag voor aan Ronald, gaan wij nader in op de nieuwe salarissoftware van Salarisbalie en praat Ronald u bij over de Wet Werk en Zekerheid en de Werkkostenregeling.

Een uitgelezen mogelijkheid om - nu het einde van het jaar nadert - uw brandende vragen te stellen over deze actuele onderwerpen. En een mooie gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met Ronald, onder het genot van de welbekende lekkere hapjes en drankjes.

Een bijeenkomst die u niet wilt missen.

Uinodiging
  
Footer
 
Administer BV
Vondellaan 24 | 3521 GD Utrecht
T 030 – 820 12 50 | F 030 – 820 12 58


www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier