Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

Top Header
Nieuwsbrief april 2015

- Kwartaalborrel op donderdag 9 april 2015
- Administratie en aangifte BTW 1e kwartaal 2015
- Over de jaarrekening en aangiften 2014 (met checklist)
- NL Doet? Wij deden mee!
- Its a girl!
Tussenstuk
Kwartaalborrel

De eerste drie maanden zijn bij ons voorbij gevlogen! En een behoorlijk aantal klanten hebben hun jaarrekening en aangiften voor 2014 al ontvangen. Maar deze maand is weer een BTW-maand en ligt de nadruk weer even op de kwartaaladministraties. En een BTW-maand luiden wij traditiegetrouw in met een borrel!

Hierbij nodigen wij u weer van harte uit voor onze gezellige kwartaalborrel. Graag laten wij u kennismaken met die andere leuke klanten en relaties uit ons netwerk! Wanneer?

Collectief uitstel
donderdag 9 april 2015 van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Wij stellen het op prijs als u via deze buttons laat weten of u komt.

     

Tot donderdag!

Namens het team van Administer,

Handtekening Diana
Tussenstuk
Administratie en aangifte BTW 1e kwartaal 2015

Het 1e kwartaal is voorbij, dus tijd om de administratie bij te werken en de aangifte BTW in te dienen (en te betalen).

Indien wij voor u de administratie en/of aangifte BTW verzorgen, ontvangen wij uw administratie uiterlijk op donderdag 9 april. Dus kom gezellig naar onze borrel en neem uw administratiemap mee.

Levert u aan via een cloud-oplossing? Zorg dan dat alle gegevens uiterlijk 9 april klaar staan in de afgesproken folders. En dan komt u gezellig zonder map naar de borrel!

Wij bellen of mailen elkaar uiteraard nog voor concrete afspraken. En vergeet niet de BTW te betalen vr 30 april 2015.
Collectief uitstel
Tussenstuk
Over de jaarrekening en aangifte 2014

Inmiddels zijn wij druk aan de gang met uw jaarrekening en aangifte 2014. De vorige nieuwsbrief gaf u reeds alle ins-en-outs hierover. Twee punten lichten wij er nog even uit:

(1) Uitstel belastingaangiften 2014
Nogmaals ter geruststelling: Als wij voor u de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting verzorgen, hebben wij voor u collectief uitstel geregeld. Dit houdt in dat de uiterste inleverdatum is uitgesteld tot mei 2015. Zoals u weet is ons streven minder ver in de tijd: Uiterlijk 31 december 2015 willen wij alle aangiften hebben ingediend.

Planning
(2) Aangifte inkomstenbelasting en checklist
Wij ontvangen uw stukken liefst zoveel mogelijk digitaal. Dus als dat kan, graag! Voor ons aller gemak treft u nogmaals de link naar de checklist voor de aangifte inkomstenbelasting. Wij zien graag de (afgevinkte) checklist toegevoegd aan uw stukken. Bij voorkeur krijgen wij de stukken in volgorde van de checklist.

Button checklist

Meer informatie over de jaarrekening en de aangifte 2014? Klik hier voor de nieuwsbrief van vorige keer. Of bel ons!
Planning
Tussenstuk
NL Doet? Wij deden mee!

Ondanks de grote drukte op ons werk, hebben wij ons vrijdag 20 maart wederom vrij gemaakt om mee te doen met NL Doet. Natuurlijk! Juist als het druk is, is het goed om iets geheel belangeloos voor anderen te doen. En dan ook nog met handen en hart, i.p.v. hoofd en hart! Ditmaal hadden wij ons aangemeld om bij Zorgboerderij Den Hoet onze handen uit de mouwen te steken. Na afloop stonden kas, planten en buitenterrein er weer goed bij, en waren de muren van de huiskamer fris geschilderd. Het was erg gezellig en voldoenend om te doen, het zet alles weer een beetje in perspectief en het geeft nieuwe energie om weer achter ons bureau te gaan zitten!

Jaarrekening
Tussenstuk
Its a girl!

We hebben heuglijk nieuws: Elvan en haar man Recep Koyuncu hebben op 9 februari jl. een dochtertje gekregen, met de bijzondere naam Kiymet Nas. Daarmee is de eerste Administer baby een feit! Uiteraard zijn wij al op kraamvisite geweest. Elvan en Kiymet maken het goed. Kiymet is een mooie dame. Over een maand - dus eind april - verwelkomen wij Elvan weer op kantoor, en zal zij u weer van dienst kunnen zijn.Aangifte
Footer
 
Administer BV
Vondellaan 24 | 3521 GD Utrecht
T 030 820 12 50 | F 030 820 12 58


www.administerutrecht.nl
info@administerutrecht.nl


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier