Administratie, belasting en advies regio Utrecht | Administer

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk hier online.

In deze nieuwsbrief

- Gelukkig Nieuwjaar!
- Nieuwjaarsborrel donderdag 8 januari 2015
- Administratie en aangifte BTW 4e kwartaal 2014
- Nieuwe factureringswijze
- Elvan met zwangerschapsverlof
Gelukkig Nieuwjaar!

Allereerst de beste wensen voor 2015! Wij van Administer wensen u een mooi jaar toe. Heeft u genoten van afgelopen dagen, het heerlijke eten en alle gezelligheid? Dan kan 2015 beginnen!

Hopelijk heeft u - net als wij - energie opgedaan om de focus weer aan te scherpen, de plannen in de tijd te zetten, en een begroting te maken. Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Namens het team van Administer,

Nieuwjaarsborrel

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor onze Nieuwjaarsborrel op 8 januari a.s. Proost met ons en anderen op het nieuwe jaar, deel uw goede voornemens, vertel welke kansen u wilt benutten in 2015 of kom gewoon voor de gezelligheid. Wanneer?

donderdag 8 januari 2015 van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Wij stellen het op prijs als u via deze button laat weten of u komt.Tot donderdag!
Administratie en aangifte BTW 4e kwartaal 2014

Voordat we verder kunnen met 2015, moet eerst de administratie en de aangifte BTW over het 4e kwartaal van 2014 nog worden gedaan. Als wij dit voor u verzorgen (c.q. beoordelen), dan ontvangen wij die graag uiterlijk 10 januari a.s. hetzij digitaal, hetzij fysiek. Aangezien wij tevens eventuele correcties en toepassing van jaarlijkse BTW-regels verwerken, verzoeken wij u om tijdige aanlevering. Dus graag administratie aanleveren vr 10 januari 2015. Eerder
mag natuurlijk ook!


Nieuwe factureringswijze

Velen van u hebben al positief gereageerd op onze nieuwe manier van factureren. Mooi!
Het was een wens van velen om in termijnen te kunnen betalen en jaarlijks een inschatting van onze werkzaamheden te hebben. En daar komen we graag aan tegemoet. De door ons gemaakte inschatting vooraf gaat gepaard met een afrekening achteraf. Dus per saldo blijft u betalen voor de werkelijke tijd die wij spenderen. Beloofd! De afrekening is weer de basis voor het jaar erop. Zo blijft het elk jaar helder! Mocht u nog niet het formulier hebben terug gestuurd, dan zien wij die graag tegemoet. En mocht u vragen hebben, dan horen wij die graag!
Elvan met zwangerschapsverlof

U heeft het wellicht al gehoord: Elvan is met zwangerschapsverlof. Hopelijk kunnen wij u begin februari berichten over het vreugdevolle vervolg. Wij wensen Elvan en haar man Recep plezier en sterkte met de voorbereidingen op de gezinsuitbreiding.

Wij zijn blij dat gedurende deze periode Irma Bakhuisen een deel van Elvans werkzaamheden overneemt. Daarnaast zetten wij een extra tandje bij. Voor zover van toepassing zijn de klanten van Elvan hiervan reeds op hoogte gesteld. Irma is voor ons een goede bekende: zij is al jaren als freelancer verbonden aan Administer, en is dus vertrouwd met ons en onze manier van werken. We hebben vertrouwen in deze tijdelijke oplossing!
Administer BV
Vondellaan 24
3521 GD Utrecht
Tel: 030 - 820 12 50 info@administerutrecht.nl www.administerutrecht.nl
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier